toe-of-satan-godisklubba-1
toe-of-satan-godisklubba-2
toe-of-satan-godisklubba-3
toe-of-satan-godisklubba-4

Toe of Satan Tikkari

12,90 €

art.nr 33252-1
OTA HUOMIOON, että suosittelemme tälle tuotteelle 18 vuoden ikärajaa! Suosittelemme vahvasti, ettei alaikäisten anneta käyttää tätä tuotetta.
Toe of Satan Tikkari ei olekaan mikään tavallinen makea tikkari, jossa voit lepuutella kieltäsi; se on tikkari, joka testaa, kuinka paljon chiliä makunystyräsi kestävät.

Tämä saatanallinen varvas on valmistettu eräästä erityisen supertulisesta chiliuutteesta, jonka Scoville-arvo on suorastaan uskomaton 9 miljoonaa, mikä tarkoittaa 900 kertaa tulisempaa kuin jalapeno ja vahvempaa kuin tulisin pippuri, mitä voit löytää! Joten ole varovainen: tämä tuote ei ole herkkiksille.

"Toe of Satan -haaste": Yritä pitää tikkaria suussa viisi armotonta minuuttia. Siinä ajassa suusi taatusti muuttuu kuumaksi tulivuoreksi.

Tietoja tuotteesta Toe of Satan Tikkari:
  • Ennenkuulumattoman tulinen, paholaisen varpaan muotoinen tikkari 
  • Sisältää chiliuutetta, joka vastaa 9 miljoonaa scovillea Scovillen asteikolla!
  • Mahdollisesti maailman tulisin karkki
  • 900 kertaa voimakkaampi kuin jalapeno
  • Suositusikä: 18+
  • Nautitaan omalla riskillä ja käsitellään äärimmäistä varovaisuutta noudattaen!
  • Pidä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa
  • Nettopaino 20 grammaa 

Ainesosat: Ingredienser:
Sokeri, vaalea maissisiirappi, vesi, keinotekoinen väri: E129, 9 miljoonan Scovillen chiliuute, keinotekoinen aromi, luonnollinen aromi, säilöntäaine [E211], happamuudensäätöaine [E330]. Sisältää atsovärejä, joilla voi olla negatiivinen vaikutus lasten käytökseen ja keskittymiskykyyn. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Socker, Ljus majssirap, Vatten, Artificiell Färg; E129, 9 Miljoner Scoville Chili Extrakt, Artificiell arom, naturlig arom, Konserveringsmedel [E211], Surhetsreglerande medel [E330]. Innehåller AZO-färgämnen som kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentration. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Tämä tuote on ÄÄRIMMÄISEN voimakas ja voi aiheuttaa ärsytystä iholla/suussa. Toe of Satan on tarkoitettu ainoastaan aikuisille, ja se tulee pitää lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Nautit sen OMALLA vastuulla!

Sisällysluettelo

Arvostelut

94

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit