vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
toblerone-alskar-dig-mamma-73221-1
toblerone-alskar-dig-mamma-73221-2

Toblerone Älskar Dig Mamma

alkaen 

6,99 €

Äiti ansaitsee hemmottelua etenkin äitienpäivänä, ja ehkä paras ja herkullisin lahja on tämä herkullinen suklaa! Tobleronen vastustamaton maku ja pakkauksessa oleva suloinen viesti ei jätä äidille epäselväksi, kuinka paljon häntä rakastat. Muista äitiä äitienpäivänä!

Toblerone Älskar Dig Mamma on maitosuklaa, jonka pakkauksessa on teksti "Älskar dig mamma - happy mothers day". Myydään 100 gramman ja 360 gramman paketeissa. 

Ainesosat: Sokeri, maitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, hunaja (3,0 %), voirasva, mantelit (1,6 %), emulgointiaine (soijalesitiini), munanvalkuainen, aromi. Tuotteiden sisällössä voi esiintyä muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa, ellei toisin mainita.
Ingredienser: Socker, mjölkpulver, kakaosmör, kakaomassa, honung (3,0%), smörfett, mandel (1,6%), emulgeringsmedel (sojalcitin), äggvita, arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 73221

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit