klubba-med-tuggummi-xxl-1

Tikkari Purukumilla XXL

0,59 €

Yksi jättikokoinen tikkari kiitos! Nämä tikkarit myydään lajittelemattomana ja niitä on saatavilla 3 makuvaihtoehtoa, joten on yllätys, minkä tikkarin saat postissa. Onko se kolaa, mansikkaa vai omenaa? Kaikki ovat yhtä hyviä ja jokaisessa on mukava purkkayllätys sisällä!

Tikkari Purukumilla XXL on isokokoinen tikkari purukumisisuksella. Tikkarit myydään lajittelematta ja niitä on saatavilla 3 makua: cola, mansikka ja omena. 

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, purukumin perusmassa, hapot (sitruunahappo, maitohappo), kosteudensäätöaineet (glyseroli), väriaineet (E162, E160c, E100), aromiaineet, mallasuute (maissista), emulgointiaineet (soijalesitiini), antioksidanttiaineet (E321). Cola-maku sisältää: soijaa ja maissia. Voi sisältää jäämiä maidosta. Mansikkamaku sisältää: soijaa. Voi sisältää jäämiä maissista ja maidosta. Omenamaku: sisältää: soijaa. Voi sisältää jäämiä maissista ja maidosta. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tutki siksi aina tuotetiedot suoraan pakkauksesta. Kysymysten ilmetessä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin ilmoiteta. Ingredienser: socker, glukossirap, gummibas, syror (citronsyra, mjölksyra), fuktighetsbevarande medel (glycerol), färgämnen (E162, E160c, E100), aromämnen, malt extrakt (från korn), emulgeringsmedel (sojalecitin), antioxidationsmedel (E321). Colasmak: innehåller: soja och korn. Kan innehålla spår av mjölk. Jordgubbsmak innehåller: soja. Kan innehålla spår av mjölk och korn. Äpplesmak: innehåller: soja. Kan innehålla spår av mjölk och korn. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 59762-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

13

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit