Valikko

The Resistance Seurapeli

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Imperiumin on kaaduttava. Tehtävämme on onnistuttava. Tuhoamalla heidän keskeiset tukikohtansa murskaamme imperiumin voiman ja vapautamme kansamme. Mutta vakoojat ovat soluttautuneet riveihimme, valmiina sabotaasiin. Meidän on päästävä niistä eroon. Viiden yön aikana uudelleen muovailemme kohtalon - tai kuolemme. Me olemme vastarintaa!

The Resistance Seurapeli on hauska strategiapeli, jossa pelaajat pelaavat vastarintaliikkeenä tai Imperiumin vakoojana. Pelin aikana pelaajat suorittavat tehtäviä selvittäessään muiden pelaajien henkilöllisyyttä. Kun joukkue on voittanut yhteensä 3 tehtävää, se voittaa myös pelin. The Resistancea voi pelata 5-10 pelaajaa, peli kestää 30 minuuttia ja sitä suositellaan 13-vuotiaasta alkaen. Peli on englanninkielinen ja sisältää 11 merkkikorttia, 5 joukkuekorttia, 20 äänestyskorttia, 10 tehtäväkorttia, 15 tapahtumakorttia, 6 pistemerkkiä, 1 kierrosmerkin ja 1 tulostaulun. 

  • Pelaajien lukumäärä: 5-10 pelaajaa
  • Ikä: Alkaen 13 vuotta
  • Kieli: Englanti
  • Aika: 30 minuuttia
  • Sisältää: 11 merkkikorttia, 5 joukkuekorttia, 20 äänestyskorttia, 10 tehtäväkorttia, 15 tapahtumakorttia, 6 pistemerkkiä, 1 pyöreä merkki ja 1 tulostaulu.