vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

The Purge

Niille, jotka pitävät dystooppisesta kauhuactionista, valikoimamme The Purge -inspiroituneet tuotteet ovat todellinen kohokohta! Pukeudu todella kammottavaksi hahmoksi leveällä ja epämiellyttävällä hymyllä ja täydennä vielä verisellä machetella, ja voimme luvata, että ihmiset pakenevat paikalta heti sinut nähtyään.

Mikä The Purge -hahmo olet?

Olemme tehneet sinulle sopivan The Purge -tyylin löytämisestä helppoa! Löydät meiltä veriset machetet, pelottavat smile-naamiot ja The Purge -aiheiset naamiaisasut ja vaatteet, kuten valkoiset tyllihameet. Tai mikset pukeutuisi itse Uncle Samiksi? Meillä on lisäksi headface bandanoita, kun haluat päästä helpommalla ja peittää alaosan kasvoistasi pelottavilla kasvoilla.

Koristeet ja tarvikkeet kunnon The Purge -juhliin!

Partykingiltä löytyy kaikki mitä tarvitset panostaaksesi kunnolla The Purge -teemajuhliin! Koristeilla, kuten erilaisilla USA-lipuilla, ja tarvikkeilla, kuten teatteriverellä, aseilla ja verisillä kirveillä, voimme luvata, että juhlista tulee menestys. Löydät tietenkin kaiken meiltä Partykingiltä. Osta The Purge -tarvikkeet ja vaatteet heti tänään ja ole valmiina upeimpiin The Purge -juhliin ikinä!
Lue lisää