gor-din-egen-julkalender-2
gor-din-egen-adventskalender-3
gor-din-egen-adventskalender-4
gor-din-egen-adventskalender-5
gor-din-egen-adventskalender-6

Tee-Se-Itse Joulukalenteri

19,99 €

Oi.. kiitos, joulukalenteri, joka sisältää halpaa suklaata ja disney-prinsessojen kuvia... kiitos!".

Tunnistatko itsesi? Kerro sukulaisillesi, että hommaat joulukalenterin tänä vuonna itse ja osta tämä joulukalenteri, jonka voit väkerrellä itse. Haluatko täyttää kalenterisi upeilla varaosilla, kalastustarvikkeilla, proteiinipatukoilla tai naisten hygieniatuotteilla? Valitse vapaasti! Voit täyttää kalenterin myös salaa kumppanisi mieliasioilla ja antaa sen lahjaksi ennen joulukuuta.

Tee-Se-Itse Joulukalenteri on kartonki (joulukalenteri) jouluisilla kuvilla, jonka täytät haluamillasi tavaroilla. Kartonki (joulukalenteri) on helppo koota ja sen jälkeen vain sisältö puuttuu. Yllätä kaverisi, poika- tai tyttöystäväsi, isäsi tai ukkisi todella hauskalla omalaatuisella joulukalenterilla. Voit päättää itse, mitä laitat kalenteriin sisälle. Parasta, eikö totta?

Kalenteri on valmistettu kartonkimateriaalista ja siinä on 24 lokeroa, johon voit laittaa esineitä. Täytät kalenterisi alapuolelta. Jokainen lokero on kooltaan 27 x 6,5 x 6,5 cm. Kalenteri on helppo koota eikä se vaadi teippiä tai saksia. Pakkauksen mukana tulee englanninkieliset kokoamisohjeet.

  • Materiaali: Aaltopahvi
  • Mitat: 
  • Yhteensä 24 lokeroa
  • Huomaa, että kalenteri toimitetaan ilman sisältöä
  • Helppo koota (ei vaadi teippiä tai vastaavaa)
  • Kalenteri täytetään alhaalta päin
Tuotenro 67911-1

Arvostelut

7

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit