bojbar-silverorm-2
bojbar-silverorm-3
bojbar-silverorm-1

Taivutettava Hopeakäärme

9,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Beatric
  5 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Jag måste säga att jag inte blev helt imponerad av denna. Den ser mycket bättre ut på bilden, dessutom är huvudet inte böjbart. Den ser dock häftig ut men man ser på långa vägar att den är en fejkorm gjord av tyg. 7-åringen hemma blev dock väldigt förtjust i denna och hade ormen runt armen på två sekunder Så hennes lycka gjorde att betyget slingrade sig upp ett steg.
  3 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Jonas
  6 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Ögonen och tungan ser lite väl plastiga ut, och ormen borde egentligen ha en extra decimeter eller så för att verkligen tillåta en att vira den runt saker på ett snyggt sätt. Kroppen ser dock bra ut och den böjer sig precis som beskrivet.
  3 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Theres
  4 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Lyckades inte alls att få den att sitta runt armen, annars helt ok i utseende
  1 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Ajattele, miten paljon hauskempi naamiaisasusta tulee oikeiden asusteiden kanssa! Tämä hopeinen ja kiva käärme sopii yhdistettäväksi moniin erilaisiin naamiaisasuihin. Lisäksi sitä voi taivutella, joten sen voi kääriä esimerkiksi käden, kaulan tai pään ympärille. Käärme toimii tietysti myös hurjana Halloween-koristeena.

Taivutettava Hopeakäärme on asuste ja koriste, joka on pitkän, hopeisen käärmeen muotoinen. Siinä on sinisiä ja mustia yksityiskohtia sekä punainen kieli ja punaiset timanttisilmät. Käärme on valmistettu tekstiilistä ja se sisus on taivuteltavaa materiaalia, jonka voi helposti muotoilla käsivarteen tai huonekaluun kiinnitettäväksi.

Pituus: 80 cm.