vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
atbart-blod-33613-2

Syötävä Veri

5,99 €

250 ml

Varastossa (13 kpl)
Oletko sinäkin kulkenut ympäriinsä miettien, mikä saa vampyyrit himoitsemaan verta niin vahvasti? Toki, he kuolevat elleivät saa sitä, mutta kai he voivat kulkea nälkäisinä ilman joutumista paniikkiin. Me ihmisethän kuolemme jos emme syö ruokaa, mutta emme tee kuolemaa tai saa paniikkikohtausta jos meidän tarvitsee olla nälkäisiä yhtenä iltapäivänä. Vastaus kysymykseen on yksinkertainen: Veri maistuu vampyyreistä niin hyvältä, että he tuskin pystyvät ajattelemaan sitä ilman, että heidän tekee sitä mieli!

Syötävä Veri on hauska yksityiskohta Halloween-juhlissasi. Meikkaa lateksihaavasi syötävällä verellä ja saa ystäväsi voimaan pahoin nuolemalla omia haavojasi. Mikä voi olla todenmukaisempaa kuin vampyyri, joka oikeasti syö verta?
Tämä veri maistuu vadelmalta ja se toimitetaan kappaleittain pullossa.

Ainesosat: Vesi, sokeri, sitruunahappo, aromiaine, väriaine E150c, E120, ksantaanikumi E415. Tilavuus: 250 ml. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Vatten, socker, citronsyra, aromämne, färgämne E150c, E120, xantangummi E415. Volym: 250 ml. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 33613-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

51

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit