Valikko

Swirls Punainen/Valkoinen/Sininen Riippuva Koriste

9,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Juhlat tulossa? Siinä on aikalailla mietittävää. Ensin täytyy päättää, minkälaiset juhlat ovat kyseessä, keitä kutsua ja sitten tietysti ruoka ja leikit. Mutta hei, älä unohda koristeita! Ne antavat kutsuille juhlavan tunnelman. Nämä moniväriset koristeet sopivat täydellisesti ripustettaviksi syntymäpäiväjuhlissa tai jos aiotte juhlia jotakin muuta juhlimisen arvoista!

Swirls Punainen/Valkoinen/Sininen Riippuva Koriste sisältää 12 kappaletta punaisen, valkoisen ja sinisen värisiä Swirls-koristeita paperista ja foliosta, minkä ansiosta ne ovat täydellisiä yhdistettäväksi esimerkiksi Norjan, Yhdysvaltojen tai Alankomaiden kansallislippujen kanssa. Swirls-koristeet ovat yksinkertaiset ripustettavaksi esimerkiksi omalla teipillä. Ne ovat kooltaan 20-34 cm ja 10 x 62,5 cm.

Myydään 12-pakkauksessa.