svenskt-godis-klassiker-fizzy-bottles-90183-1

Svenskt Godis Klassiker Fizzy Bottles

2,99 €

Saa makuhermosi kihelmöimään ihastuksesta, kun laitat suuhusi maukkaan Fizzy Popin! Taattu osallistuja, kun karkkikulho saapuu noin kello kahdeksan aikaan perjantai-iltana.

Swedish Candy Classics Fizzy Bottles ovat kirpeitä pulloja, joiden koostumus on pehmeä ja makuna on hyvä purukumi. Toimitetaan 325 gramman pakkauksessa.  

Ainesoat: Sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, vesi, gelatiini, happamuudensäätöaineet (omenahappo, sitruunahappo, natriumkarbonaatti, maissitärkkelys, palmuöljy), aromi, väriaineet (E120, E133, E171). Ingredienser: Socker, glukos-fruktossirap, vatten, gelatin, surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra, natriumkarbonat, majsstärkelse, palmolja), arom, färgämne (E120, E133, E171). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 90183-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit