sura-katten-i-burk-67405-2

Sura Katten Rasiassa

20,00 €

Jos pidät enemmän kissoista kuin koirista ja kirpeästä enemmän kuin imelästä, niin ei kai voi olla parempaa kuin jättirasia Sura Katten -karkkeja? 2,2 kg karkkeja kestää pitkään, melkein koko illan, näin kerrotaan!

Sura Katten Rasiassa sisältää kirpeitä, hedelmän makuisia karkkeja. Toimitetaan 2,2 kg rasiassa. Karkit ovat vegaanisia.  

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, vehnätärkkelys, muunneltu tärkkelys, happamuudensäätöaineet (E330, E331), maissitärkkelys, kovetetut kasvirasvat (palmu, rypsi, auringonkukka), luonnolliset aromit, väriaineet (E141, E100, E160a). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina alkuperäispakkauksen tuoteseloste. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.  Ingredienser: socker, glukossirap, vetestärkelse, modifierad stärkelse, surhetsreglerande medel (E330, E331), majsstärkelse, fullhärdat vegetabiliskt fett (palm, ryps, solros), naturliga aromer, färgämnen (E141, E100, E160a). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 67405-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit