sura-jordgubbsbananer-2

Sura Jordgubbsbananer

9,90 €

1 kg

 − art.nr 52074-1
Kun vain sata grammaa karkkeja ei riitä. Tässä puhumme KILOSTA makeisia! Eikä mistä tahansa makeisista, vaan fantastisen hyvänmakuisista ja sopivan kirpeistä mansikkabanaaneista. Ihanteellista, kun haluat PALJON makeisia, etkä vai jotain mitätöntä karkkipussia, joka loppuu muutamassa sekunnissa.

Sura Jordgubbsbananer on ihanan hyvänmakuisia ja kirpeitä vaahtobanaaneja mansikanmaulla. Ihanteellista suureen juhlaan tai ongintaan lastenjuhlissa. Tai jos vain yksinkertaisesti rakastat mansikkabanaaneja!

Toimitetaan laatikossa, joka sisältää 1 kg.

Ainekset: Sokeri, glukoosisiirappi, vesi, gelatiini (sika), tärkkelys (maissi), makeutusaine (sorbitoli E420), happamuudensäätöaineet (omenahappo E296, sitruunahappo E330), aromit. Väriaine: E120. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glukossirap, vatten, gelatin (gris), stärkelse (majs), sötningsmedel (sorbitol E420), surhetsreglerande medel (äppelsyra E296, citronsyra E330), aromer. Färgämne: E120. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

25

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit