super-hallonsalta-1
  • -52%

Super Vadelmasalmiakki

24,90 € 

11,90 €

2 kg

 − art.nr 52259-1
Pidätkö kirpeistä karkeista? Siinä tapauksessa sinun tulee kokeilla näitä Super Vadelmasalmiakkeja! Ne ovat sekoitus sekä hapanta että suolaista selkeällä ja hyvällä vadelman maulla. Käytä hyväksesi tilaisuus täyttää karkkivarasto kahden kilon laatikolla täydellistä happaman ja suolaisen sekoitusta! Kirpeä vadelmamakeinen kun se maistuu parhaalta!

Super Vadelmasalmiakissa on täydellinen sekoitus suolaista ja hapanta sekä ja siinä on selkeä vadelman maku.!

Toimitetaan uudelleen suljettavassa muovilaatikossa joka sisältää 2 kg.

Valmistusaineet: Sokeri, glukoosisiirappi, lakritsijauhe, salmiakki, perunatärkkelys, stabilointiaine (E414), aromit, väriaine: E120, E153. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, glykossirap, lakritspulver, salmiak, potatisstärkelse, stabiliseringsmedel (E414), aromer, färgämne: E120, E153. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges

Sisällysluettelo

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit