sundlings-popcornsalt-86590-1

Sundlings Popcornsalt

9,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Anette Von
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Jättegott och perfekt med en stor förpackning som räcker länge!
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Tuotekuvaus

Kun istut sohvalla ihanan tuoreen popcornin kanssa ja satut nappaamaan sen pienen kourallisen suolaamatonta popcornia, pettymys on sanoin kuvaamaton ja perjantain mukavuus menee hukkaan. Mutta kun popcornisi päällä on Sundlingin fantastista hienorakeista popcornsuolaa, voit olla varma, että suolaa päätyy jokaiseen pieneen popcorniin!

Sundlings Popcornsalt on välttämätön lisävaruste popcornillesi. Suola on hienojakoista ja sulaa kattilassa, mikä tarjoaa kattavan, tasaisen jakautumisen popcorniin, eikä se putoa pois. Soveltuu sekä kattilassa valmistettavalle popcornille että valmiille popcornille. Toimitetaan käytännöllisessä sirottimessa.

Paino: 550 grammaa.

Ainesosat: Suola, paakkuuntumisenestoaineet: E535 ja E536.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin mainita.Ingredienser: Salt, klumpförebyddande medel: E535 och E536.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.