chokladmedalj-med-blagult-band-85352-2

Suklaamitali Sinikeltaisella Nauhalla

alkaen 

2,00 €

Kun on voittanut tärkeän kilpailun tai vihdoinkin selvinnyt kaikista kuluttavista kouluvuosista ja on aika valmistua ylioppilaaksi, on aina erityisen kivaa saada kultamitali kaulaan! Ja vielä parempaa se on, jos sen voi syödä! 

Suklaamitali Nro 1 on suklainen kultamitali, jonka etupuolelle on painettu numero 1. Suklaamitalia on saatavilla 3 eri kokoa, ja mukana tulee myös sinikeltainen nauha, joka voidaan ripustaa kaulaan. 

Ainesosat: Sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, herajauhe (maito), emulgointiaine: soijalesitiini, luonnolliset aromit: vanilja. Kaakaopitoisuus min. 28 %, maito min. 16 %. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin mainita.Ingredienser: Socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaomassa, vasslepulver(mjölk), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturliga smaker: vanilj. Kakaoinnehåll min. 28%, mjölk min. 16%. Kan innehålla spår av nötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 85352

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit