chokladsnogubbar-med-hange-80078-1

Suklaalumiukot Ripustimilla

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

1,90 €

80 grammaa

 − art.nr 80078-1
Jos haluat koristella joulukuustasi syötävillä lumiukoilla tänä vuonna, niin suosittelisimme näitä lumiukkoja, jotka on tehty suklaasta! Oikeiden lumiukkojen ripustaminen kuuseen on erittäin hankalaa valitettavasti, eivätkä ne edes maistu yhtä hyviltä.

Suklaalumiukot Ripustimilla on 6 folioon kiedottua suklaahahmoa, joissa on naru, jonka avulla voit ripustaa ne joulukuuseen koristeiksi, ja popsia suihisi, kun kiusaus käy liian suureksi. Riippuvat vain siellä ja näyttävät tosi herkullisilta!

Pussi sisältää yhteensä 80 grammaa suklaata.

Ainesosat: Sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, makeutettu herajauhe, emulgointiaine (soijalesitiini E476), luonnollinen aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää, mantelia ja maapähkinää. Säilytä kuivassa paikassa lämmöltä suojattuna. Maitosuklaa: Kaakao: vähintään 30 %. 
Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa, sötat vasslepulver, emulgeringsmedel (sojalecitin E476), naturlig arom. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandlar och jordnötter. Förvara torrt och skyddat från värme. Mjölkchoklad: Kakao: minst 30%. 
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit