julkalender-hast-78953-1

Suklaakalenteri Hevosaiheella

2,99 €

Jouluna jokaisella on oikeus joulukalenteriin! Kyllä, jopa hevosista pitävät ovat oikeutettuja sellaiseen, joten miksi et ostaisi kotiin tätä huippuhienoa hevos-suklaakalenteria hevoshullulle tyttärelle tai kumppanille? Maitosuklaata sisältäviä luukkuja on yhteensä 24. Mutta vain yksi luukku päivässä!

Suklaakalenteri Hevosaiheilla on söpö pieni suklaakalenteri, jossa on hevosten kuvia. Adventtikalenteri sisältää 24 luukkua, joissa on salaisia paloja maitosuklaata, ja se avataan päivän mukaan. Hauska pieni lahja hevosharrastajalle. .

Myydään kappaleittain ja lajittelemattomana, joka tarkoittaa että tarkka kuva tulee olemaan yllätys.

Myydään 75 gramman pakkauksessa.

Valmistusaineet: Maitosuklaa, kaakao; vähintään 30%. Sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, makea herajauhe, emulgointiaine (soijalesitiini, E476), luonnollinen aromi. Saattaa sisältää jäämiä hasselpähkinöistä, manteleista ja maapähkinöistä. Tuotteiden sisältöön voi tulla muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäisessä pakkauksessa olevat tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, mikäli ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Mjölkchoklad, kakao; minimum 30%. Socker, kakaosmör, hejmjölkspulver, kakaomassa, sött vasslepulver, emulgeringsmedel (sojalecitin, E476), naturlig arom. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandlar och jordnötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 78953-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit