chokladbananer-storpack-53161-2

Suklaabanaanit Suurpakkaus

12,90 €

1,2 kg

 − art.nr 53161-1
Banaani ja suklaa on klassinen makuyhdistelmä, josta on monta eri versiota. Jollain selittämättömällä tavalla nuo kaksi erilaista makua sopivat kuin käsi hanskaan. Ja toinen on hedelmä! Superhassua. Mutta sinä joka rakastat banaania ja suklaata voit nyt vihdoinkin nauttia niiden mausta karkin muodossa näillä ihanilla suklaabanaaneilla! Nam nam!

Suklaabanaanit Suurpakkaus ovat herkullisia vaahtobanaaneja peitettyinä ihanaan maitosuklaaseen.

Toimitetaan muovilaatikossa, jossa 1,2 kg.

Valmistusaineet: Sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, vesi, kovetetut kasvisöljyt (palmuydin, kookos, palmu), kosteuden säilyttävä aine (sorbitoli), gelatiini, herajauhe (saatu maidosta), vähärasvainen kaakaojauhe, rasvaton maitojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini, E492), aromiaine, väriaine (E100).
Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, glukos-frutkossirap, vatten, fullhärdade vegetabiliska oljor (palmkärn, kokos, palm), fuktighetsbevarande medel (sorbitol), gelatin, vasslepulver (från mjölk), fettreducerat kakaopulver, skummjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin, E492), aromämne, färgämne (E100).
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

49

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit