strumpbyxor-punk-deluxe-svarta-1
strumpbyxor-punk-deluxe-svarta-2
strumpbyxor-punk-deluxe-svarta-3

Sukkahousut Punk Deluxe Musta

14,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Punk-tyyli on yhtä kaunis ja näyttävä niin naamiaisissa kuin tavallisessa elämässä. Sinulle joka olet menossa musiikkiteemanaamiaisiin, on punkmusiikki yksi musiikkityyli jossa on rutkasti asennetta. Jos aiot pukeutua punkkariksi, on sinulla paljon hauskoja hetkiä edessäsi asukokonaisuutta kootessasi. Valitse kaikkein näyttävimmät vaatekappaleet ja viimeistele asusi näillä mahtavilla sukkahousuilla!

Sukkahousut Punk Deluxe Musta sukkahousuissa on valmiina suuri annos asennetta ja mielipiteitä! Mustissa sukkahousuissa on rikkinäinen ilme, etuosassa on verkkoa ja takaosa on kokomusta.

Koko: one-size.

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu fantastisen laadukkaista naamiaisasuistaan ja - tarvikkeistaan. Ne ehkä ovat hieman kalliimpia, mutta aivan omaa luokkaansa!