strumpbyxor-med-snoren-wet-look-svart-1

Sukkahousut Naruilla Wet Look Musta

30,00 €

Ovatko reisimittaiset saappaat osa naamiaisasuasi, mutta et halua maksaa maltaita uusista jalkineista? Nämä innovatiiviset polvisukat ovat täydellinen ratkaisu! Nahkamainen materiaali ja nyöritys takana saavat nämä näyttämään aivan klassisilta overknee-saappailta, mutta ne ovat paljon yksinkertaisemmat ja mukavammat käyttää. Upeat sukat ovat käytännölliset myös kotibileissä, jossa et halua pitää kenkiä sisällä mutta silti säilyttää upean juhla-asun.

Sukkahousut Naruilla Wet Look Musta ovat reisimittaiset sukkahousut jossa on nyöritys takana. Saatavana koossa small/medium ja medium/large. Valmistettu polyesteristä ja spandexista. Toimitetaan pareittain. Huomioithan että kengät ja shortsit eivät sisälly.

  • Materiaali: 94 % polyesteriä, 6 % spandex
  • Koot: S/M, M/L
  • Määrä: 1 pari 
  • Kengät ja shortsit eivät sisälly
  • Pesuohje: Pestävä 30°C

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu upeista ja erittäin laadukkaista naamiaisasuista. Ne saattavat maksaa hieman tavallista enemmän, mutta ovat täysin omassa luokassaan! Leg Avenuen asuja ei voi verrata tavallisiin naamiaisasuihin. Korkealaatuisen kankaan ansiosta asu on helppo pestä käytön jälkeen ja näin sitä voi käyttää useita kertoja.
Tuotenro 67538

Koko-opas

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit