suitmeister-christmas-blue-nordic-kostym-79264-1
suitmeister-christmas-blue-nordic-kostym-79264-4
suitmeister-christmas-blue-nordic-kostym-79264-5

Suitmeister Christmas Blue Nordic Puku

59,99 €

Valitse tuoteversio

Heräät siihen, että jalkojasi paleltaa, katsot ikkunasta lumihiutaleiden hiljaista leijuntaa matkalla maahan ja jokainen radiokanava soittaa Mariah Careyn joulubiisiä toistuvasti. Ymmärrät, että on joulu ja juokset nopeasti vaatekaapille pukeutuaksesi juhlan hengen mukaisesti. Jouluhan on kaikesta huolimatta kerran vuodessa! 

Suitmeister Christmas Blue Nordic Puku on täydellinen joulupuku, joka koostuu sinisestä kuviollisesta solmiosta, sinivuorisesta pikkutakista, jossa on valkoiset ja punaiset jouluiset yksityiskohdat, sekä yhteensopivista puvunhousuista slim fit-mallia. Pikkutakissa on sininen sisäkangas, kaksi taskua edessä ja kaksi nappia edessä. Housuissa on joustavat nauhat täydelliseen istuvuuteen, kaksi housutaskua edessä ja yksi takana sekä vetoketju napilla. Huomaa, että kuvassa näkyvät paita ja kengät eivät sisälly hintaan.

Kankaan korkean laadun ansiosta, voit käyttää OppoSuit-pukuasi uudelleen ja uudelleen ilman että se menettää muotoaan. Huomioi, että OppoSuitin puvut ovat slim Fit-mallia. Suosittelemme siksi, että jos epäröit kahden koon välillä, valitset suuremman koon.

  • Materiaali: 100 % Polyesteri 
  • Sis. Pikkutakki, solmio ja housut
  • Paita ja kengät eivät sisälly 
  • Saatavilla koot: Small, Medium, Large, X-Large ja XX-Large 
Tuotenro 79264

Koko-opas

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit