opposuits-festivity-red-kostym-90886-1
opposuits-festivity-red-kostym-90886-2
opposuits-festivity-red-kostym-90886-3
opposuits-festivity-red-kostym-90886-4

OppoSuits Festivity Red Puku

89,90 €

Valitse tuoteversio

Olemme tietysti tottuneet näkemään joulupukin klassisessa joulupukin asussaan jouluaattona, mutta kuka tietää, mihin hän pukeutuu vuoden muina päivinä? Alusvaatteisiin? Verkkoaluspaitaan ja verkkareihin? Sitä voimme vain arvailla, mutta jos joulupukin työpajalla juhlitaan joulua tonttujen kanssa, olemme melko varmoja, että hän pukeutuu tämänkaltaiseen fancyyn joulupukuun!

OppoSuits on tavallisten pukujen täydellinen vastakohta, laatua ja istuvuutta lukuun ottamatta. Ne on varustettu hauskoilla, epätavallisilla kuvioilla ja väreillä ja harkitulla designilla. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuitiasi yhä uudelleen ja uudelleen ilman, että se menettää istuvuuttaan.

Huomaa, että OppoSuits puvut ovat slim fit -mallisia. Siksi suosittelemme valitsemaan suuremman koon, jos pohdit kahden koon välillä.

OppoSuits Festivity Red Puku sisältää:
  • Punainen puvuntakki, jonka juhlavassa kuviossa on mm. tonttuja, kuusia ja lumiukkoja ja vihreä vuorikangas. Takin etumuksessa on punaisia ja mustia nappeja, 3 taskua ulkopuolella ja piilotettu sisätasku
  • Yhteensopivat puvunhousut vetoketjulla haaraosassa, taskuilla ja vyölenkeillä 
  • Solmio samalla kuviolla
  • Paita ei sisälly

Saatavilla koot: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 ja 62.

Koko-opas

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit