sudoku-cube-speed-cube-white-80186-1
sudoku-cube-speed-cube-white-80186-2

Sudoku Kuutio Valkoinen

4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Pystytkö nykyään ratkaisemaan Rubikin kuution unissasi ja siksi sinusta tuntuu, että tarvitset uuden haasteen? Katso tänne! Tässä meillä on Rubikin kuutio - Sudokun muodossa. Selvitätkö senkin yhtä helposti? Ja nyt ei kun todistamaan se! 

Sudoku Kuutio Valkoinen on malliltaan kuin klassinen Rubikin kuutio, mutta ero niiden välillä on, että tässä pelissä sinun on ratkaistava kuutio sudokussa. Tavoitteena on järjestää jokainen numero 1-9 molemmille puolille ja toistaa, kunnes jokainen puoli on ratkaistu. Yksinkertaista! Täydellinen lahja haastetta tarvitsevalle yliälykkäälle ystävälle! 

  • Materiaali: Muovi
  • Mitat: 5,6 x 5,6 x 5,6 cm