vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
stora-nappar-hallonlakrits-storpack-77228-2

Stora Nappar Hallon/Lakrits Suurpakkaus

22,99 €

2 kg

Varastossa (2 kpl)
Kuka haluaa pieniä karkkitutteja, kun on olemassa suuria karkkitutteja? Jotka sitä paitsi maistuvat sekä vadelmilta että lakritsilta ja ovat sillä lailla täydellisen sitkeitä? Mahdottoman hyvää! Tässä sopivassa 2 kilon pakkauksessa, valmiina klikattavaksi kotiin juuri sopivasti suurjuhliin, lastenjuhliin tai mihin niitä nyt haluat!

Stora Nappar Hallon/Lakrits Suurpakkaus on herkullinen hyytelökarkki suurten tuttien muodossa, jotka maistuvat sekä lakritsilta että vadelmalta. Erinomainen yhdistelmä!

Paino: 2 kiloa.

Ainesosat: Glukoosisiirappi; sokeri; rypälesokeri; gelatiini; raakalakritsi; happo: sitruunahappo; ammoniumkloridi; aromi; hedelmä- ja kasvitiivisteet: retikka, bataatti, porkkana, saflori, mustaherukka, hibiscus; inverttisokerisiirappi; palmuöljy; pintakäsittelyaine: mehiläisvaha valkoinen ja keltainen, karnaubavaha.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäisessä pakkauksessa olevat tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä jos ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Glukossirap; socker; druvsocker; gelatin; rålakrits; syra: citronsyra; ammoniumklorid; arom; frukt- och plantkoncentrat: rättika, sötpotatis, morot, safflor, svarta vinbär, hibiskus; invertsockersirap; palmolja; ytbehandlingsmedel: bivax vitt och gult, karnaubavax.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 77228-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit