stor-godisratta-3
stor-godisratta-1
stor-godisratta-2

Stor Godisråtta

12,98 €

Rakastaako lapsesi herkullisia marmeladirottia? Silloin tämä on paras lahja, jonka voit hänelle antaa! Suuri ja näyttävä makeisrotta, jonka koko on hurjat 400 grammaa tulee varmasti tyydyttämään vaativankin sokerihampaan (ainakin hetkeksi). Se on myös täydellinen halloweenin viettoon, koska rottamainen muoto saa sen näyttämään todella pelottavalta!

Stor Godisråtta on erittäin suuri rotanmuotoinen marmeladimakeinen, jonka paino on 400 grammaa. Saatavana vihreänä ja punaisena. Myydään kappaleittain. 

Ainesosat Punainen Rotta : Glukoosisiirappi, sokeri, gelatiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kasviöljy (kookosöljy, rypsiöljy), pintakäsittelyaine (mehiläisvaha), aromi, väriaine (karmiini).  Tuotteen sisältö voi muuttua. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa, ellei toisin mainita.

Ainekset  Vihreä Rotta : Glukoosisiirappi, sokeri, gelatiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kasviöljy (kookosöljy, rypsiöljy), pintakäsittelyaine (mehiläisvaha), aromi, väriaine E141, E160a. Tuotteen sisältö voi muuttua. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita.
Ingredienser Röd Godisråtta: Glukossirap, socker, gelatin, surhetsreglerande medel (citronsyra), vegetabilisk olja (kokosolja, rapsolja), ytbehandlingsmedel (bivax), arom, färgämne (karmin). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Ingredienser Grön Godisråtta: Glukossirap, socker, gelatin, surhetsreglerande medel (citronsyra), vegetabilisk olja (kokosolja, rapsolja), ytbehandlingsmedel (bivax), arom, färgämne E141, E160a. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 69771

Sisällysluettelo

Arvostelut

17

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit