vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
steampunk-dam-deluxe-maskeraddrakt-1
steampunk-dam-deluxe-maskeraddrakt-2

Steampunk Naisten Deluxe Naamiaisasu

75,00 €

Valitse tuoteversio

Täydennä

Tässä sinulla on naamiaisasu joka ei muistuta mitään toista! Steampunk on muotitrendi, jossa viktoriaaninen tyyli 1800-luvun puolivälistä yhdistetään vaikutteisiin merirosvoista ja Villistä Lännestä (ja junista?). Muodissa voi olla myös osia, jotka muistuttavat science fictionia.

Tässä on sinulle tosi mahtava asu, joka vain huutaa Steampunkia ja ylellisyyttä. Asu on ihanteellinen sinulle, joka haluat olla tyylikäs ja sen näköinen, että tulet aivan joltain muulta aikakaudelta kuin nykyinen.

Steampunk Naisten Deluxe Naamiaisasu on uskomattoman upea mekko, joka on hohtavan ruskeaa väriltään, ja jossa on räväköitä yksityiskohtia, kuten korsettia muistuttava yläosa soljilla, kaksi mustaa nauhaa edessä, jos haluat saman ilmeen kuin mallilla kuvassa ja upea vekattu ilme alaosassa. Mekkoon kuuluu myös tyylikäs, kimalteleva bolero, jossa on pussihihat ja musta pitsireunus.

Hattu, kalvosimet, kaulanauha ja saappaat eivät tule mukana (mutta tietyt kapineet voit ostaa lisäksi!).

Saatavana kokoina: Small, Medium ja Large.

Tämä on Wilbers Karnaval™ tuote. Wilbers on tunnettu naamiaisasuistaan, jotka ovat fantastista laatua. Ne ehkä maksavat vähän enemmän, mutta ne ovat aivan omaa luokkaansa! Niitä ei siis voida verrata muihin naamiaisasuihin. Kankaan hyvän laadun ansiosta voit pestä asun ja käyttää sitä uudelleen ja uudelleen.
Tuotenro 36275
Kopiera OK

Koko-opas

Arvostelut

25

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit