star-wars-kylo-ren-super-deluxe-maskeraddrakt-1

Star Wars Kylo Ren Super Deluxe Naamiaisasu

199,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Siirry pimeälle puolelle pukeutuneena Kylo Reniksi elokuvista Star Wars! Ajatuksena on, että hänestä tulisi hallitsija isoisänsä Darth Vaderin jälkeen. Onnistuuko hän? Katso elokuva! Sinä onnistut joka tapauksessa olemaan siistein hahmo naamiaisissa!

Star Wars Kylo Ren Super Deluxe Naamiaisasu sisältää mustan viitan hupulla, takin, jossa kiinniommeltu esiliina, keinonahkaisen vyön, parin käsineitä, housut kenkienpäällisillä ja kaksiosaisen muovinaamion. Naamiaisasu on valmistettu polyesteristä ja muovista ja saatavilla kahdessa koossa aikuisille. Asu on virallisesti lisensioitu tuote.

  • Sisältyy: Viitta hupulla, takki esiliinalla, vyö, hanskat, housut kiinnitetyillä kengänpäällisillä ja kaksiosaisen naamion muovista.
  • Valomiekka ei sisälly!
  • Materiaali: Polyesteri.
  • Saatavilla koot: Standard ja X-Large.