vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
spraynfizz-godisspray-74255-1

Spray 'n' Fizz Karkkispray

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

2,99 €

Nestemäiset karkit on aina niin ihania! 1-2-3 suihkausta suuhun ja tämä ihana neste räjäyttää makuhermosi. Spray 'n' Fizz Karkkispraystä pitävät niin pienet lapset kuin isot aikuisetkin, joten kokeile sitä! 

Spray 'n' Fizz Karkkispray myydään yksittäin ja sitä on saatavana 3 eri makua. Lime/mansikka, kirsikka/vesimeloni ja mustikka/omena. Tuotteet myydään ja toimitetaan lajittelematta. 

Ainesosat: Rypälesokeri, sokeri, fruktoosisiirappi, glukoosisiirappi, emulgointiaine: E470, happamuudensäätöaineet: E296, E330, aromit, väriaineet: E102, E129, E133. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina kaikki tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta. 
Ingredienser: druvsocker, socker, fruktossirap, glukossirap, emulgeringsmedel: E470, surhetsreglerande:E296 E330 aromer, färgämne: E102, E129, E133. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 74255-1
Kopiera OK

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit