spiralkola-gradd-1

Spiralkola Grädd

3,50 €

125 grammaa

 − art.nr 43605-1
Jos olet aina miettinyt, miltä kola maistui ennen vanhaan, voit nyt saada vastauksen makeisesta Spiralkola Grädd merkiltä Sockerbageriet. Ne maistuvat tarkalleen samanlaiselta nyt kuin silloinkin, kermaisella ja täyteläisellä maullaan. Mutta älä nyt ole huolissasi siitä, että juuri nämä kolat olisivat ikivanhoja, sillä me takaamme, että ne on valmistettu aivan hiljattain!

Spiralkola Grädd on juuri sellainen, jollainen oikean kolan tulee ollakin, vähän kova aluksi, mutta pehmenee, kun se on ollut vähän aikaa suussa ja tietenkin siinä on aito kolan maku.

Yksi pussi sisältää 125 grammaa.

Ainesosat: :Glukoosisiirappi, sokeri, sokeroitu kondensoitu maito, palmuöljy, voi (maito, suola), suola, emulgointiaine (E471, soijalesitiini), aromi.
Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää, kananmunaa, pähkinää ja maapähkinää. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: : Glukossirap, socker, sockrad kondenserad mjölk, palmolja,  smör (mjölk, salt), salt, emulgeringsmedel (E471, sojalecitin), arom. Kan innehålla spår av vete, ägg, nötter, och jordnötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

15

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit