sockrade-sura-nappar-losvikt-i-burk-1

Sokeroidut Sura Nappar Irtomakeiset Rasiassa

20,00 €

1,5 kg

Tilapäisesti loppu
Klassiset hedelmätutit ovat saaneet kirpeän sokeripinnoitteen ja ovat nyt valmiina karkkipäivääsi varten! Todellinen herkku, joka on pakattu upeaan 1,5 kg:n suurpakkaukseen - joka riittää varmasti koko perheelle!

Sokeroidut Sura Nappar Irtomakeiset Rasiassa sisältävät hedelmätutteja, joissa on kirpeä sokerointi. Myydään 1,5 kg:n suurpakkauksessa.

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, tärkkelys, glukoosi-fruktoosisiirappi, happo (sitruunahappo), aromit, väriaineet (E141, E160e, E160a). Tuotteen sisältö voi vaihdella. Tarkista siksi aina tuotesisältö alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos muuta ei ilmoiteta. 

Ingredienser: socker, glukossirap, stärkelse, glukos-fruktossirap, syra (citronsyra), aromer, färgämnen (E141, E160e, E160a). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 70131-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

6

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit