sockerdekorationer-pirater-1

Sokerikoristeet Merirosvot

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

20,00 €

Koristele kakut, muffinit, leivokset ja oikeastaan mitkä vain näillä herkullisen hienoilla syötävillä merirosvoilla! Lupaamme, että näitä tulevat rakastamaan niin aikuiset kuin lapset!

Sokerikoriste Merirosvot esittää pieniä merirosvoja, joita voit käyttää kakkujen ja leivonnaisten koristeluun. Merirosvot ovat valmistettu sokerista ja ovat täysin syötävät. Jokaisen merirosvon koko on 3,5 cm x 2,7 cm.

Toimitetaan 6-pakkauksessa ja jokaisen pakkauksen koko on 22 grammaa.

Ainesosat : Tomusokeri, vesi, kosteudensäilyttäjä (E422). Sakeuttamisaineet (E466, E412). Nestemäinen glukoosi, kuivattu MUNANvalkuainen, sakkaroosi, happamuudensäätöaine (E330). Makuaineet, väriaineet: (E124, E104, E110, E172).   Saattaa sisältää pieniä määriä MAAPÄHKINÖITÄ. Säilytä kuivassa ja viileässä. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita.
Ingredienser: Florsocker, vatten, fuktighetsbevarande medel (E422). Förtjockningsmedel (E466, E412). Flytande glukos, torkad ÄGGvita, sackaros, surhetsreglerande medel (E330). Smakämne, väriaineet: (E124, E104, E110, E172). Kan innehålla spår av JORDNÖTTER. Förvaras torrt och svalt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 65710-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit