sockrade-jordgubbar-2

Sockrade Jordgubbar

14,99 €

Riippumatta siitä, mistä makeislajeista pidät eniten ja mitä sinulla on tapana sujauttaa mukaan karkkipussiin kaupassa, olet varmasti joskus ottanut näitä herkullisia mansikoitakin. Emme tiedä kuinka, mutta voit aina luottaa siihen, että niitä on jossakin karkkipussin pohjalla, kun olet kerännyt haluamasi irtokarkit, vaikka tuskin muistat, että olet ottanut niitä. Mutta hyvä juttuhan se on, sillä ne ovat todella herkullisia!
Jos sitä vastoin haluat saada ainoastaan näitä sokeroituja mansikoita suuremman määrän, nyt voit viimeinkin ostaa niitä suurpakkauksessa, joka painaa peräti kaksi kiloa!

Sockrade Jordgubbar on sopivan sitkeitä mansikan muotoisia makeisia, jotka ovat aivan ihanan hyvänmakuisia.

Toimitetaan laatikossa, joka sisältää 2 kg.

Ainekset: Sokeri, glukoosisiirappi, vehnätärkkelys, vesi, modifioitu maissitärkkelys, modifioitu perunatärkkelys, hapot: E270, E296, E330; aromiaine, ruokaporkkanamehutiiviste, elintarvikeväriaineet (spirulina- ja safloritiiviste).Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glukossirap, vetestärkelse, vatten, modifierad majsstärkelse, modifierad potatisstärkelse, syror: E270, E296, E330; aromämne, sort gulerodssaftkoncentrat, livsmedelsfärgämne (koncentrat av spirulina och safflor).Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 52072-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

16

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit