snacks-foods-popcorn-caramel-salty-78591-1

Snacks Foods Popcorn Caramel & Salty

2,50 €

65 grammaa

 − art.nr 78591-1
On vaikeaa valita makean ja suolaisen väliltä, mutta tämä valinnanvaikeus on enää vain muisto tämän herkun ansiosta! Popcorn, jonka makuna on suola ja toffee, kyllä kiitos!

Snacks Foods Popcorn Caramel & Salty on valmiiksi popattua popcornia, jonka makuna on suolainen toffee.

Toimitetaan 65 gramman pakkauksessa.

Ainesosat: 52 % maissi, auringonkukkaöljy, aromi (sisältää maitoa), luonnollinen aromi, sokeri, suola, maltodekstriini, väriaine (E150d (sisältää sulfiitteja), E160c), antioksidantti: (E307, E310). Voimakkaasti suolattu. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina alkuperäispakkauksessa olevat tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei muuta ole ilmoitettu.

Ingredienser: 52% majs, solrosolja, arom (innehåller mjölk), naturlig arom, socker, salt, maltodextrin, färgämne (E150d (innehåller sulfiter), E160c), antioxidant: (E307, E310). Kraftigt saltad. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit