cirkusapa-deluxe-maskeraddrakt-1

Sirkusapina Deluxe Naamiaisasu

149,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Tuotekuvaus

Haluatko erottua joukosta naamiaisissa, firman bileissä tai teemajuhlissa? Tässä on sinulle täydellinen asu! Tämä asu antaa sekä itsellesi että muille, jotka puvun näkevät, ainutlaatuisen elämyksen päästä varpaisiin. Varpaat, kädet ja koko kasvot ovat yksityiskohtaiset ja hyvin muotoillut. Myös ruskea karva on erittäin aidon näköistä ja näyttää oikealta. Apinan vartalon päällä on punaiset vaatteet, ja päässä on pieni, pyöreä hattu. Hanki tämä hauska asu, niin sinut muistetaan juhlissa!

Sirkusapina Deluxe Naamiaisasu sisältää koko vartalon naamiaisasun, joka näyttää hölmöltä apinalta. Apinalla on punaiset shortsit ja niihin sopiva liivi sekä pieni hattu päässä. Sillä on myös kädet ja jalat. Lautaset eivät kuulu mukaan.

Saatavilla koot: One size (aikuisten koko)