beer-shot-gun-opener-black-82817-1
kapsyloppnare-multi-shotgun-pa-nyckelring-82817-7
beer-shot-gun-opener-black-82817-2
beer-shot-gun-opener-black-82817-3
beer-shot-gun-opener-black-82817-4
beer-shot-gun-opener-black-82817-5
beer-shot-gun-opener-black-82817-6

Shotgun Pullonavaaja Avaimenperä

4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Pullonavaajan versio sveitsiläisestä linkkuveitsestä! Tällä käytännöllisellä avaajalla avaat sekä pullot että tölkit – mutta voit myös nauttia yhden jos toisen snapsin avaamisen lomassa! Kiinnitä tämä nerokas avaimenperä muiden avainten joukkoon niin olet aina valmis, kun jano yllättää! 

Shotgun Pullonavaaja Avaimenperä on todella nerokas pieni pullonavaaja, jossa on kolme käytännöllistä toimintoa: se on pullonavaaja, tölkinavaaja ja Shotgun-avaaja! Viimeksi mainittua toimintoa voidaan käyttää asettamalla avaaja tölkin reunaan, leikkaamalla pienen reiän tölkin kylkeen, jotta voit tehdä shotgunit – toisin sanoen avaat tölkin sen päältä, mutta juot sisällön leikkaamastasi reiästä (niin nopeasti kuin vain pystyt.) Muista myös juoda vettä! 

  • Materiaali: Muovi
  • Mitat: 6,5 cm
  • Valitse 5 eri värin joukosta
  • Määrä: Kappaleittain