saratt-sockerfria-tropiska-frukter-79335-1

Sårätt Sockerfria Tropiska Frukter

2,50 €

80 grammaa

 − art.nr 79335-1
Jos olet karkkirotta, joka haluaa syödä makeisia joka päivä, mutta haluat samalla vähentää sokerinsyöntiä, sinun ei tarvitse enää valita. Tässä on sinulle sokerittomia karkkeja, jotka ovat vähintään yhtä hyviä hyviä kuin tavalliset hedelmämakeiset – ja vältyt huonolta omaltatunnolta! 

Sårätt Sokerifria Tropiska Frukter koostuu pehmeistä, sokerittomista hyytelökarkeista, joissa on eri hedelmien makuja ja eri muotoja.

Myydään pussissa, joka sisältää 80 grammaa. 

Ainesosat: Makeutusaine; Maltitoli. Vesi, gelatiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit, pintakäsittelyaine (kookosöljy, karnaubavaha), väriaine (E120, E133, E100, E160a). Sisältää maltitolia, jolla liiallisesti käytettynä saattaa olla tietty laksatiivinen vaikutus. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Sötningsmedel; Maltitol. Vatten, gelatin, surhetsreglerande medel (citronsyra), aromer, ytbehandlingsmedel (kokosolja, karnaubavax), färgämnen (E120, E133, E100, E160a). Innehåller maltitol som vid överdriven konsumtion kan ha en viss laxerande effekt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

8

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit