champagneglas-utan-fot-82755-1
champagneglas-utan-fot-82755-3
champagneglas-utan-fot-82755-2
champagneglas-utan-fot-82755-4
champagneglas-utan-fot-82755-5

Samppanjalasi ilman Jalkaa

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Me tiedämme, millainen kaaos juhlissa voi olla, kun samppanjalasit kulkeutuvat kaikkialle. Kylpyhuoneeseen, sohvan alle, hattuhyllylle ja muihin kummiin paikkoihin, jonne vieraat onnistuvat lasinsa jättämään ja sitten saa kuulla: MISSÄ ON MINUN LASI? Mutta mitäs sanot näistä loistavista samppanjalaseista, joissa ei ole jalkaa? HAH!

Samppanjalasi koostuu 6 pitkästä samppanjalasista ilman jalkaa, jonka voi asettaa tyylikkäästi pöydälle maljakkoon tai vaikka hiekkaan rannalla. Saat yhden jokaista väriä ja toivottavasti vieraat tulevat muistamaan, mikä on heidän omansa. Todella fantastisen hieno ja ainutlaatuinen tapa rajoilla skumppaa tai drinkkejä juhlissa! Täydellinen häihin, ylioppilasjuhliin tai uuteenvuoteen.

  • Materiaali: Muovi
  • Koko (kaikkiaan): 43 cm
  • Määrä: 6-pakkaus (yksi jokaista väriä kuvan mukaisesti)
  • Kuvassa oleva maljakko ei tule mukana