salty-mix-godis-storpack-77184-2

Salty Mix Godis Suurpakkaus

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

19,90 €

2 kg

 − art.nr 77184-1
Suolainen sekoitus lakritsia ja hedelmiä, miltä sellainen kuulostaa? Jos kysyt meiltä, se on paras yhdistelmä, jota on pakko testata – mutta luultavasti tiedät sen jo.  

Salty Mix Godis Suurpakkaus sisältää sokeroituja lakritsin-, salmiakin-, persikan- ja karamellinmakuisia makeisia. Toimitetaan 2 kg:n muovilaatikossa. 

Ainesosat: Sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, glukoosisiirappi, tärkkelys, ammoniumkloridi (=salmiakki), luontaiset aromit, väriaineet (e150c, e153, e160c). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuoteseloste alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glukos-fruktossirap, glukossirap, stärkelse, ammoniumklorid (=salmiak), naturliga aromer, färgämnen (e150c, e153, e160c). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit