salmiak-buttons-storpack-86754-1

Salmiak Buttons Suurpakkaus

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

14,99 €

Oletko kyllästynyt lakritsimakeispusseihin, jotka loppuvat heti, kun katsotkin pussiin? Ehkäpä tämä iso pakkaus ihanan maukkaita salmiakkikaramelleja voi olla jotain!

Salmiak Buttons Suurpakkaus ovat kovia hyviä karamelleja, joissa on ihana salmiakin maku. Toimitetaan 1 kilon pakkauksessa, joten siinä on hetkeksi naposteltavaa, tai jos haluat ostaa suurpakkauksen herkkua isoihin juhliin tai kutsuille tarjottavaksi vieraille!

Paino: 1 kg.

Ainesosat: Sokeri, tärkkelyssiirappi, dekstroosi, puhdistettu kasviöljy, arabikumi, likööriuute, ammoniumkloridi, sakkaroosiesteri, modifioitu tärkkelys, värit: E150d, E153, pintakäsittelyaine: karnaubavaha.
Säilytettävä viileässä.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin mainita. Ingredienser: Socker, stärkelsesirap, dextros, refinerad vegetabilisk olja, gum aravic, likörextrakt, ammoniumklorid, sucrose ester, modifierad stärkelse, färger: E150d, E153, ytbehandlingsmedel: karnaubavax.
Förvaras svalt.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. 
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 86754-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit