s-marken-blabarmelon-i-pase-37176-3

S-Merkit Mustikka/Meloni Pussissa

1,49 €

Herkullinen makeinen, josta huokuu nostalgia! Klassisia S-Merkki-makeisia oli myynnissä jokaisessa kioskissa kun olit pieni vesseli, ja luonnollisesti löydät näitä ihanuuksia meiltä. Sopivan kokoinen pussi, jossa mahtavan kirpeitä, mustikalta ja melonilta maistuvia S-Merkki-makeisia.

S-Merkit Mustikka/Meloni Pussissa -makeiset maistuvat totta kai mustikalta ja melonilta ja ovat sopivan kirpeitä ja hyviä.

Yhden pussin sisältö: 90 grammaa.

Ainesosat: Glukoosi, sokeri, liivate (nauta), happamuudensäätöaine: (omenahappo, natriumsitraatti), aromit, väriaine (kurkuma, patenttisininen V). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.  Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Glukos, socker, gelatin (nöt), surhetsreglerande medel: (äppelsyra, natrimcitrat), aromer, färgämnen(kurkumin, patentblått V). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 37176-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

16

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit