vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
bandit-maskeraddrakt-1

Rosvo Naamiaisasu

30,00 €

Täydennä

Rentouttava kuherruskuukausi Yukatánin niemimaalla. Lähdet ensimmäisenä iltana upouuden puolisosi kanssa mukavalle iltakävelylle rannalle toipuaksenne jet lagista. Tähdet loistavat kirkkaina ja kuu vaikuttaa suuremmalta kuin kotona talven pakkasissa. Rantahotellien porttien pielissä palavat lyhdyt ja siellä täällä rannalla loistaa kokkoja, joiden ympärille on kerääntynyt ihmisiä viihtymään läpi yön.
Olette istuneet tovin rannalla ja nauttineet rauhasta ja hiljaisuudesta, kun yhtäkkiä varjo vilahtaa ohitsenne. Käännytte katsomaan, muttette näe mitään. Ajattelette sen olleen vain liekkien leikkiä ja jatkatte nautiskeluanne. Mutta yhtäkkiä varjo vilahtaa lähellänne taas, yhä uudelleen. Ette ehdi näkemään kuin varjon, mutta tiedätte jonkin vierailleen luonanne. Kysymys vain kuuluu, mikä tai kuka se oli?

Rosvo Naamiaisasu sisältää mustan yläosan nauhakiinnityksellä rinnan yli, mustat housut, punaisen vyötärönauhan, mustan naamion, mustan viitan ja mustan hatun klassiseen meksikolaistyyliin litteällä ja leveällä lierillä.

Saatavilla seuraavassa koossa: Small, Medium, Large ja X-Large.
Tuotenro 28456

Koko-opas

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit