romerska-bagar-storpack-77873-1

Romerska Bågar Maitosuklaa Suurpakkaus

34,99 €

1,8 kg

Tilapäisesti loppu
Oletko jo maistanut roomalaisia kaaria? Tätä klassista suklaamakeista valmistettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1951 ja se on siitä lähtien ollut sekä vanhojen että nuorten suosikki. NAM! 

Romerska Bågar on perinteinen ja ihanan herkullinen appelsiininmakuinen maitosuklaamakeinen. Suklaa on puolikaarien muotoinen ja esittää roomalaista riemukaarta.

Yhdessä muovirasiassa on 1,8 kg. 

Ainesosat: Sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, rasvaton maitojauhe, kaakaomassa, kasvirasvat (palmu, shea), emulgointiaineet (soijalesitiini), aromit, suola. Maitosuklaa sisältää vähintään 25 % kaakaoainesosia. Maitosuklaa sisältää myös muita kasvirasvoja kuin kaakaovoi. Tuotteiden sisältöön voi tulla muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäisessä pakkauksessa olevat tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin mainita.

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, skummjölkspulver, kakaomassa, vegetabiliska fetter (palm, shea), emulgeringsmedel (sojalecitin), aromer, salt. Mjölkchokladen innehåller minst 25% kakaobeståndsdelar. mjölkchokladen innehåller också andra vegetabiliska fetter än kakaosmör. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 77873-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

12

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit