rock-star-blond-deluxe-peruk-1
rock-star-blond-deluxe-peruk-2

Rock Star Vaalea Deluxe Peruukki

19,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Lisätarvikkeet

Peruukkiverkko

Peruukkiverkko

Beige
2,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Peruukkiverkko

Peruukkiverkko

Musta
2,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Tuotekuvaus

Haluaisitko saapua naamiaisjuhliin 90-luvun rocktähtenä? Tee se, mutta muistathan sonnustautua tähän superihanaan rocktähtiperuukkiin, joka saa jokaisen kundin polvet notkumaan ihastuksesta! Todella korkealaatuinen peruukki, joka sopii erinomaisesti useimpiin tilaisuuksiin, erityisesti konsertteihin! 

Rock Star Vaalea Deluxe Peruukki on todella korkealuokkainen, rocktähtiperuukki, jossa on rokkimainen 90-luvun ilme, jonka vuoksi se sopiikin täydellisesti muun muassa nostalgiajuhliin. Hyvin aidon tuntuinen, vaalea peruukki. Koko: One size, aikuisten koko. Voidaan föönata, mutta ei mielellään pestä, eikä stailata suoristusraudalla tai vastaavalla.

  • Materiaali: 100% polyesteri
  • Koko: One Size (aikuisten koko)

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu fantastisen laadukkaista naamiaisasuista ja tarvikkeista. Ne ovat ehkä hieman kalliimpia, mutta aivan omaa luokkaansa!

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0