rock-roll-klanning-maskeraddrakt-1

Rock & Roll Mekko Naamiaisasu

49,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas
 • Laura
  10 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tässä suloisessa mekossa et voi tehdä muuta kuin haaveilla kesästä vuoden ympäri, hieman tuulenvirettä hiuksiin ja huiviin, avoautolla kohti rantabulevardia. Mekko on kirsikkakuvioinen ja sopii loistavasti hieman rokahtavampiin bileisiin tai naamiaisiin. Tai kauniina kesäpäivänä matkalla rannalle, avoautossa, tuulenvire hiuksissa! 

Rock & Roll Mekko Naamiaisasu sisältää vaaleanpunaisen polyesteristä valmistetun mekon kirsikkakuvioinnilla. Saatavilla kokovaihtoehdoissa X-Small (34), Small (36), Small-Medium (38), Medium (40), Medium-Large (42), Large (44), Large-X-Large (46), X-Large (48). Kengät ja asusteet eivät sisälly pakkaukseen.

 • Kokovaihtoehdot: X-Small (34), Small (36), Small-Medium (38), Medium (40), Medium-Large (42), Large (44), Large-X-Large (46), X-Large (48)
 • Materiaali: Polyesteri
 • Sisältää mekon
 • Kengät ja muut kuvan asusteet eivät sisälly pakkaukseen