robotman-greyland-film-mask-1
robotman-greyland-film-mask-2

Robottimies Greyland Film Naamio

 49,90 €  44,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kun saapastelet naamiaisiin, joissa savukoneen savu kiemurtelee lattialla, ja strobovalo vilkkuu hitaasti... tiedät, että on aika briljeerata! Olet tänä vuonna pukeutunut Terminaattoriksi, joka on kuolematon ja joka puhuu itävaltalaisella aksentilla. Kun juhlaväki näkee sinut, heidän leukansa loksahtavat auki ja he vain tuijottavat hipihiljaa lyömätöntä asuasi! 

Robottimies Greyland Film Naamio Greyland Film Naamio on uskomattoman mahtava lateksinaamio Greyland Filmin naamiovalmistajilta. Naamio muistuttaa Arnoldin hahmoa "The Terminator" Terminator-elokuvista. Naamio on uskomattoman yksityiskohtainen ja siinä on paljon tunnistettavia kasvonpiirteitä, useita haavoja ja auki revitty kallo, josta näkyy robotin sisäpuoli. Naamio istuu tiukasti ja siinä on silmä-, suu- ja nenäaukot, jotta voit heitellä cooleja repliikkejä pitkin iltaa. Juuri tämä naamio, kuten muutkin Greyland Filmin naamiot, ovat niin hyvälaatuisia, että niitä käytetään elokuva- ja teatterinäytöksissä ympäri maailmaa. Ota naamiaiset haltuusi... tämän herra Robottimiehen avulla! 

Vinkki: Jos naamio on liian tiukka silmien/nenän/suun ympärillä, voit helposti leikata suuremmat reiät kynsisaksilla tai vastaavilla.

Tietoja tuotteesta Robottimies Greyland Film Naamio Greyland Film Naamio:
  • Materiaali: Lateksi
  • Koko: One Size (aikuisten koko)
  • Valmistaja: Greyland Film
  • Uskomattoman realistinen ja hyvin yksityiskohtainen
  • Naamio on täysin peittävä, ja ulottuu alas kaulalle
  • Silmä-, suu- ja nenäaukot
  • Voidaan käyttää meikin kanssa
  • Oletko allerginen lateksille/kumille? Emme suosittele käyttämään tätä naamiota!