risbrack-losvikt-i-burk-2

Risbräck Irtomakeiset Rasiassa

14,99 €

1,5 kg

Varastossa (2 kpl)
Rakastettu herkku risbräck - nyt suurpakkauksessa! Tämä upea maitosuklaa on varustettu riisimuroilla ja se on sen takia karkkibuffettien suursuosikki! 

Risbräck Irtomakeiset Rasiassa sisältää maitosuklaata ja riisimuroja. Myydään 1,5 kg:n suurpakkauksessa.  

Ainesosat: sokeri, kasvirasva (palmu), HERAjauhe MAIDOSTA, vähärasvainen kaakaojauhe, rasvaton MAITOjauhe, riisimurot, SOIJAlesitiini (E322) emulgointiaine, appelsiiniuutteen aromit. Tuotteen sisältö voi vaihdella. Tarkista siksi aina tuotesisältö alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos muuta ei ilmoiteta. 

Ingredienser: socker, vegetabiliskt fett (palm), VASSLEpulver av MJÖLK, fettreducerat kakaopulver, skumMJÖLKspulver, puffrat ris, SOJAlecitin (E322) emulgeringsmedel, aromer från apelsinsextrakt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 70175-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

7

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit