rislampa-vit-76102-1
rislampa-vit-76102-2

Riisilamppu Valkoinen

2,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Elegantit riippuvat koristeet, joilla voit helposti koristella juhlatiloja saadaksesi vähän juhlatunnelmaa. Ripusta ne yksitellen tai sekoita eri versioita saadaksesi kokonaisen sarjan riisilamppuja! Sopivat erinomaisesti koristeluun joko sisällä tai ulkona, jos sinulla on esimerkiksi terassi tai parveke. Valkoinen väri sopisi hienosti hääjuhlaan, ristiäisiin, syntymäpäiväjuhlaan tai vaikkapa jos aiot järjestää white partyn. 

Riisilamppu Valkoinen on saatavana neljässä eri versiossa: 20, 25, 35 ja 45 cm. Ne on valmistettu paperista ja ripustetaan helposti kattoon narun ja teipin avulla. Myydään kappaleittain.

  • Materiaali: Paperi 
  • Versiot: 20 cm, 25 cm, 35 cm ja 45 cm 
  • Väri: Valkoinen 
  • Lukumäärä: 1 kpl

HUOM! Näitä ei ole tarkoitettu käytettäviksi kynttilöiden tai muiden valolähteiden kanssa.