rigi-mjolkchoklad-chokladbit-69819-2
  • -41%

Rigi Maitosuklaa Suklaapala

16,99 € 

9,99 €

Rigi on löytänyt tiensä takaisin karkkihyllylle, emmekä me voisi olla iloisempia! Klassinen maitosuklaa, jossa on hitunen nostalgia reseptissä, on aivan yhtä hyvänmakuista kuin sen muistamme, ja vielä tänäänkään ei voi saada tarpeekseen sen hyvästä mausta.

Rigi Maitosuklaa Suklaapala on pala maitosuklaata. Myydään pakkauksessa, joka sisältää 20 g.

Ainekset: Sokeri, kaakaovoi, täysMAITOjauhe, kaakaomassa, herajauhe (MAIDOSTA), HASSELPÄHKINÄtahna, MAITOrasva, emulgointiaine: lesitiini (SOIJASTA), luonnolliset aromit. Vähintään 31 % kaakaokuiva-ainetta. Saattaa sisältää MAAPÄHKINÄÄ, muuta PÄHKINÄÄ, KANANMUNAA ja viljaa/ohraa, jossa on gluteenia. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helMJÖLKspulver, kakaomassa, vasslepulver (från MJÖLK), HASSELNÖTspasta, MJÖLKfett, emulgeringsmedel: lecitin (från SOJA), naturliga smakämnen. Minst 31 % kakaotorrsubstans. Kan innehålla JORDNÖTTER, andra NÖTTER, ÄGG och spannmål/korn med gluten. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 69819-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

13

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit