red-bull-energy-drink-flaska-72917-2

Red Bull Energy Drink Pullo

alkaen 

2,90 €

1-pakkaus

 − art.nr 72917-1
Kaikki tietävät, että pullo päihittää tölkin, kun kyseessä on juoma, ja nyt on vihdoinkin mahdollisuus piristyä tyylikkäästi. Tervetuloa pullossa Red Bull, klassinen energiajuoma, joka on nyt saatavana kätevällä kierrekorkilla, jos haluat säästää vähän voimia myöhemmäksi. Sama hyvä maku ja onneksi näin on! 

Red Bull Energy Drink Pullo myydään yksittäin 33 cl pullossa.

Lisätiedot: Tätä tuotetta ei saa käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ravinnolle. Säilytettävä poissa pienten lasten ulottuvilta. Huomioi monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen merkitys. Tuote on tarkoitettu terveille yli 18-vuotiaille henkilöille. Ei suositella raskaana oleville, imettäville, sairauksista kärsiville tai jos sinulla on lääkehoito.  Energiajuoma - korkea kofeiinipitoisuus (32 mg/100 ml).

Ainesosat: Vesi, sokeri, glukoosi, happo (sitruunahappo), hiilihappo, tauriini (0,4 %) happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti, magnesiumkarbonaatti), kofeiini (0,03 %), vitamiinit (niasiini, pantotenihappo, B6, B12), aromit, väriaineet (sokerikulööri, riboflaviini). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä lähtien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Vatten, socker, glukos, syra (citronsyra), kolsyra, taurin (0,4%) surhetsreglerande medel (natriumkarbonater, magnesiumkarbonat), koffein (0,03%), vitaminer (niacin, pantotensyra, B6, B12), aromer, färgämnen (sockerkulör, riboflavin). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit