vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Rapujuhlat Kattaus

Rapujuhlat ovat erittäin pyhä perinne Ruotsin kansalle, ja tätä juhlaa vietetään lähes koko elokuun! Paitsi että lauletaan, pukeudutaan (joissain tapauksissa), juodaan aikuisten juomia ja seurustellaan, niin syödään myös valtava määrä äyriäisiä! Sääntö numero yksi on, että äyriäisten pitää olla punaisia, mielellään superduper-kirkkaan punaisia. Jos et ole aikaisemmin viettänyt rapujuhlia, jaa a, olet jäänyt paitsi jostakin suuresta, siis miksi et rentoutuisi ensimmäisen kerran tänä vuonna?

Uskomattoman tärkeä juttu rapujuhliin on kattaus! Tänä päivänä/kuukautena ovat ruokalaput, punavalkosiniset serpentiinit, rapujen koristamat lautaset ja punaiset aterimet tärkeitä! Katosta roikkuu kuulyhtyjä ja lattialla on kuorittuja ruuantähteitä, joita edes koira ei halua syödä. Erittäin tärkeä asia ovat servetit, sillä rapujuhlat ovat varmasti yksi "paskaisimmista" juhlista historiassa. Etkö usko meitä? Se nähdään taas elokuussa...

Ei hätää, meiltä Partykingiltä löydät kaikki tarvikkeet onnistuneiden rapujuhline kattamiseen! Täältä löydät enimmäkseen punaisia, valkoisia ja sinisiä tavaroita, asioita, jotka on koristeltu ravuilla ja hummereilla, kummallisia ruokalappuja aikuisille (?), kaitaliinoja ja paljon muuta! Jopa serpentiinejä, joissa on rapujen kuvia, löytyy! Paitsi itse "lautanen-aterimet-lasi"-mallia on meillä myöskin mahdottomat määrät äyriäispihtejä, valmiita kattaussettejä, äyriäisveitsiä, kortinpidikkeitä, korkinavaajia ja pöytäliinoja - kaikki ravun muotoisia tai näköisiä! Voidaan joka tapauksessa sanoa, että kun katsot läpi tämän kategorian, saat silloin monta vinkkiä ja ideaa siitä, mitä voit itse luoda kotonasi!

Meiltä löydät yksinkertaisesti kaiken rapujuhliin, riippumatta onko kyseessä lautaset, haarukat, pihdit, ruokalaput tai pöytäliinat, joita etsit! Kaikki tuotteet ovat tietenkin Partykingin oman rapujuhlatuomariston testaamia, joten laadusta sinun ei tarvitse olla huolissasi! Olet hyvin tervetullut ostamaan kattaustavaroitasi meiltä netistä!
Lue lisää